Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Chokolademuffins med sorte bønner
Foto: Anders Schønnemann. Regi: Brostecopenhagen.com & Thetravellingband.com. Chokolademuffins med sorte bønner

Chokolademuffins med sorte bønner

Chokolademuffins med sorte bønner

De her kager har revolutioneret min forestilling om søde sager. Alt, man kan bage medbønner og uden mel og sukker, er jo fantastisk, når de samtidig kan smage så godt!

12 stk.
Print

200 g kogte sorte bønner
50 g blødt smør
100 g agavesirup
100 g smeltet, mørk chokolade
½ stang vanilje, korn heraf
1 nip salt
½ dl kakao
1 tsk bagepulver
½ tsk natron
5 æg, små

Sådan laver du chokolademuffins med sorte bønner

Blend bønnerne i en foodprocessor, kom smør og agave i foodprocessoren og blend, til massen er glat og samlet. Kom smeltet chokolade i og blend igen. Kom vanilje, salt, kakao, bagepulver og natron i. Blend æggene i et ad gangen. Fyld kagemassen i 12-14 muffinforme, og bag dem ved 185 grader i 20-30 minutter, eller til de er gennembagte. Server dem ved stuetemperatur.


TIP
Kagerne er meget luftige og fugtige og holder sig i flere dage ved stuetemperatur. 


PRØV OGSÅ: Kylling i ratatouille 

Se, hvad vi ellers skriver om: Muffins, Bønner og Søde sager