
SPONSORERET indhold
Lækre citronfrikadeller med broccoli & pasta
Citronfrikadeller er friskt, lækkert og smager af sommerferie. Server de skønne deller med broccoli & pasta - det er nem og lækker hverdagsmad, som hele familien kan li'...
4 personer
Ingredienser
Arbejdstid: 25 min.
Koge/stegetid: 12 min.
500 g hakket kyllinge-, kalkun- eller svinekød
4 spsk rasp
1 usprøjtet citron
persille og timian
4 spsk friskrevet parmesanost
salt og peber
6 spsk hvedemel
2 spsk olivenolie/smør
300 g tørret pasta
800 g broccoli
150 g flødeost naturel
- Ælt kød sammen med rasp, 1 tsk fintrevet citronskal, 1-2 spsk citronsaft, hakket persille, timian og parmesanost.
- Krydr med salt og peber, form farsen til kugler og vend i mel. Brun dem på en pande med olie/smør. Skru ned og lad dem stege ca. 8 min.
- Kog pastaen efter pakkens anvisning.
- Del broccoli i buketter og snit stilkene fint. Vend dem i pastaen de sidste 3-4 min. af kogetiden.
- Hæld pasta/broccoli i en sigte og smelt flødeosten i den varme gryde. Vend pasta/broccoli i gryden og smag til med salt og peber. Servér med frikadeller og evt. parmesanost.