-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Clam chowder med torsk, muslinger og bacon
Blød og cremet fiskesuppe med crunchy bacon til.
Total:35 minutter
Ingredienser
- 200 g røget bacon i tern
- 2 løg, finthakkede
- 500 g kartofler, skåret i tern på 1x1 cm
- 6 dl fiskefond eller vand
- 2 dl piskefløde
- Salt og peber
- Saften af 1/2 citron
- 500 g blåmuslinger
- 400 g torskefilet
- 1 bundt purløg
Sådan laver du clam chowder:
- Kom baconternene op i en gryde og steg dem gyldne. Kom løg og kartofler ved og steg til de er bløde. Hæld fiskefond og piskefløde samt citronsaft i gryden og kog op. Lad det hele simre i 10 min. Smag til med salt, peber og evt. mere citronsaft.
- Skyl muslingerne grundigt i koldt vand og kassér lukkede muslinger. Skær torsken i tern på 2x2 cm. Kom torsk og muslinger øverst i gryden og læg låg på. Damp i 2-3 min. til muslingerne har åbnet sig. Kassér evt. uåbnede muslinger.
- Klip purløg ud over den færdige suppe og servér evt. med et stykke brød til.
PRØV OGSÅ: Fiskepinde med ovnkartofler og tartar-sauce