Cookie opskrift med triple nødde-chokolade
SPONSORERET indhold

Cookies: Triple nødde-chokolade cookies

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Cecilie Svensson Foto: Line Thit Klein
13. maj. 2011 | Mad | ALT for damerne
20

Ingredienser

75 g nødder
75 g hasselnødder
75 g mandler
200 g blødt smør
225 g rørsukker
2 store æg
300 g mel
2 tsk. vaniljepulver
1 tsk. bagepulver
1/2 tsk. salt
50 g kokos
75 g havregryn
150 g mørk chokolade
75 g lys chokolade

Sådan laver du cookies

Tænd ovnen på 180 grader og spred nødderne ud på en bageplade med bagepapir. Rist dem let gyldne i ca. 8 minutter, tag dem ud og sæt dem til side. Når du rister nødderne, udvinder du de na-turlige olier i nødderne og fremhæver den nøddeagtige smag.

Rør smør og sukker lyst og cremet og rør æggene i et ad gangen. Tilsæt mel, vanilje, bagepulver, salt, kokos og havregryn og rør hurtigt dejen sammen. Jo mindre, du rører, jo sprødere og lettere bliver dine cookies. Hak nødderne og chokoladen, og vend det i til sidst.

Læg dejen med et par skefulde sat med lidt afstand mellen på to bageplader med bagepapir. Bag kagerne sprøde og gyldne i ovnen i 15-20 minutter – alt efter om du vil have dem sprøde hele vejen igennem eller med et sejt indre. Lad dem køle helt af på en rist, før du lægger dem i en lufttæt be-holder. De kan holde sig fine og sprøde i ca. 4-5 dage.