-
Her er de syv indre energier, der former vores valg – hvilken er du?
-
Er der en engel, der vil fortælle dig noget? Lær at tolke engletal her
-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
Couscoussalat med rosiner og grønt
Smag på mellemøsten med en salat, der er god som tilbehør til kylling, kød og fisk.
Næringsindhold
- Energi pr. person:427 Kcal
1
Ingredienser
- 75 g tilberedt couscous
- 25 g bladselleri
- 25 g agurk
- 25 g grøn peberfrugt
- 25 g rød peberfrugt
- 25 g tomat uden indmad
- 25 g forårsløg
- ca. ½–1 håndfuld frisk mynte
- 45 g store, gule rosiner
- reven skal & saft af ½ citron (øko)
- 15 g olie
- lidt mynteblade til pynt.
Sådan laver du couscoussalat:
- Tilbered couscousen efter anvisning på pakken. Kom couscousen i en stor skål og vend den rundt med en gaffel. Snit alle grønsagerne i så små tern som muligt og hak mynten fint.
- Bland grønsagerne, hakket mynte, rosiner og reven citronskal sammen med couscousen. Kom citronsaft og olie på salaten og vend den godt rundt.
- Pynt salaten med lidt mynteblade og server.
- Prøv også kyllinge-ris-salat med stegte løg og valnødder