Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Opskrift på couscous salat med rosiner og grønt
Foto: Mikkel Adsbøl Couscous salat med rosiner og grønt

Opskrift på couscous salat med rosiner og grønt

Couscoussalat med rosiner og grønt

Smag på mellemøsten med en salat, der er god som tilbehør til kylling, kød og fisk.

1
Print

75 g tilberedt couscous
25 g bladselleri
25 g agurk
25 g grøn peberfrugt
25 g rød peberfrugt
25 g tomat uden indmad
25 g forårsløg
ca. ½–1 håndfuld frisk mynte
45 g store, gule rosiner
reven skal & saft af ½ citron (øko)
15 g olie
lidt mynteblade til pynt.

Energi pr. person:
427 Kcal

Sådan laver du couscoussalat:

Tilbered couscousen efter anvisning på pakken. Kom couscousen i en stor skål og vend den rundt med en gaffel. Snit alle grønsagerne i så små tern som muligt og hak mynten fint.

Bland grønsagerne, hakket mynte, rosiner og reven citronskal sammen med couscousen. Kom citronsaft og olie på salaten og vend den godt rundt.

Pynt salaten med lidt mynteblade og server.

Prøv også kyllinge-ris-salat med stegte løg og valnødder

Tip

Server salaten til stort set alle typer af kød og fisk eller sammen med falaffelkugler og en yoghurtdressing.
Se, hvad vi ellers skriver om: Vegetarret, Couscous, Sunde salater, Vegetarisk, Frokost og Tilbehør