Græsk valnøddebrød
SPONSORERET indhold

Græsk valnøddebrød

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Et rigtig godt, groft brød med fin valnøddesmag. lækkert til ost og som madbrød.

Af: Karen Hare Foto: Mikkel Adsbøl
18. sep. 2014 | Opskrift | Hendes Verden
2 stk.

Ingredienser

25 g gær
1½ dl yoghurt
1½ dl vand
1½ tsk. salt
75 g finthakkede valnødder
200 g fuldkornshvedemel
ca. 200 g hvedemel
æg til pensling

  1. Pisk gær, yoghurt, vand, salt og valnødderne sammen med fuldkornsmel og ca. 100 g hvedemel. lad dejen stå en times tid, lunt og tildækket.
  2. Ælt dejen færdig med mere mel, klap den ud til en firkant, del den i to, og fold de to stykker et par gange til små, firkantede brød. læg dem på pladen til efterhævning i ca. 25 min., pensl med sammenpisket æg, og bag brødene ved 225 gr. i ca. 20 min.