Grillspyd med spidskålssalat

Foto: Thomas Hergaard

Grillspyd med spidskålssalat - opskrift fra Hjemmet

Grillspyd med spidskålssalat

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate (4 personer)
Ingredienser

Arbejdstid: 25 min.
Stegetid: 12 min.
Ikke fryse-egnede
Ingredienser:
1 kyllingebryst
2 svinekoteletter
2 lammekoteletter
2 grillpølser
1-2 grønne squash (tern)
Marinade:
2 fed hvidløg (knuste)
1 spsk rosmarin (finthakket)
2 spsk citronsaft
2 spsk olivenolie
salt og peber
Salat:
1 spidskål
1 spsk citronsaft
2 spsk olivenolie
250 g cherrytomater (halve)
mynte og persille (hakket)

  1. Skær alt kød i store tern og vend dem i marinaden. Lad dem stå og trække ved stuetemperatur i 20 min. eller i køleskabet i 2-6 timer.
  2. Del kålen i kvarter og skær stokken ud. Skær den i tynde strimler og vend dem med citronsaft, olie, salt og peber. Vend tomater og krydderurter i.
  3. Træk kød og squash på spyd og steg dem på en varm grill, grillpande eller under grillen i ovnen i ca. 6 min. på hver side.
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Kylling, Grillspyd og Hovedret