Grillspyd med spidskålssalat
SPONSORERET indhold

Grillspyd med spidskålssalat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Thomas Hergaard Foto: Thomas Hergaard
25. aug. 2014 | Opskrift | Hjemmet
(4 personer)

Ingredienser

Arbejdstid: 25 min.
Stegetid: 12 min.
Ikke fryse-egnede
Ingredienser:
1 kyllingebryst
2 svinekoteletter
2 lammekoteletter
2 grillpølser
1-2 grønne squash (tern)
Marinade:
2 fed hvidløg (knuste)
1 spsk rosmarin (finthakket)
2 spsk citronsaft
2 spsk olivenolie
salt og peber
Salat:
1 spidskål
1 spsk citronsaft
2 spsk olivenolie
250 g cherrytomater (halve)
mynte og persille (hakket)

  1. Skær alt kød i store tern og vend dem i marinaden. Lad dem stå og trække ved stuetemperatur i 20 min. eller i køleskabet i 2-6 timer.
  2. Del kålen i kvarter og skær stokken ud. Skær den i tynde strimler og vend dem med citronsaft, olie, salt og peber. Vend tomater og krydderurter i.
  3. Træk kød og squash på spyd og steg dem på en varm grill, grillpande eller under grillen i ovnen i ca. 6 min. på hver side.