Grissini med honning og sesamfrø
SPONSORERET indhold

Grissini med honning og sesamfrø

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Hjemmebagte grissini med honning og sesamfrø er en super lækker snack.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Mikkel Adsbøl
05. jan. 2016 | Opskrift | Hendes Verden
10 stk.

Ingredienser

Grissini med honning og sesamfrø
10 g gær
2 dl lunkent vand
1 tsk. salt
2 spsk. olivenolie
2 spsk. flydende honning
100 g durumhvedemel, gerne fuldkorns
ca. 275 g hvedemel
1 sammenpisket æg til pensling
3 spsk. sesamfrø

  1. Udrør gæren i vandet. Tilsæt de øvrige ingredienser. Ælt dejen igennem, til den er meget smidig. Stil dejen til hævning et køligt sted ca. 3 timer.
  2. Form 10 tynde pølser ca. 25 cm lange. Lad dem efterhæve ca. 20 min. Pensl dem med æg, og drys med sesamfrø.
  3. Bag stængerne ved 225 gr. i ca. 15-18 min. på midterste ovnribbe.