Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

sød suppe

sød suppe

Grøn, grøn, grøn

Suppe til morgenmad... Det kan man sagtens i følge Martin Kreutzer og Sandra Pugliese.

2
Print

2 små æbler, ca. 150 g
½ avocado, ca. 60 g
2 kiwier, 150 g skrællet vægt
2 store håndfulde babyspinat, ca. 50 g
1 spsk koldslynget honning
1 dl kokosvand
2 ½ dl usødet mandelmælk
1 stor spsk cashewnøddesmør, alternativt anden nøddesmør, ca. 50 g
1 usprøjtet citron
1 usprøjtet appelsin
¾ tsk vaniljepulver

Sådan gør du:

Skyl æblerne, og udkern dem. Skræl den halve avocado. Skræl ligeledes kiwierne. Skyl og slyng spinaten.

Kom æbler, avocado, kiwi, spinat, honning, kokosvand, mandelmælk, nøddesmør, citron- og appelsinskal, saften fra appelsinen og vaniljepulver i en blender og blend, til du har en cremet suppe.

Denne suppe smager klart bedst frisklavet, og jeg vil kun anbefale dig at lave den pa forhånd, hvis du ikke kan undgå det

Tip! Du kan sagtens bruge 50 g nødder eller mandler i stedet for nøddesmørret

Næringsindhold
Energi: 413 kcal
Protein: 9,2 g
Fedt: 17,2 g
Kulhydrat: 60,4 g
Kostfibre: 9,9 g

Opskriften er fra Martin Kreutzer og Sandra Puglieses bog, Souping - det nye juicing, fra Muusmann Forlag.

Se, hvad vi ellers skriver om: Sund morgenmad, Suppekur og Morgenmad