sød suppe
SPONSORERET indhold

Grøn suppe til morgenmad

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Suppe til morgenmad... Det kan man sagtens i følge Martin Kreutzer og Sandra Pugliese. Her får du opskriften på en lækker grøn morgenmadssuppe, lavet på æble, avocado, kiwi og frisk spinat.

Af: Sandra Pugliese
28. jun. 2016 | Opskrift | Fit living
2

Ingredienser

2 små æbler, ca. 150 g
½ avocado, ca. 60 g
2 kiwier, 150 g skrællet vægt
2 store håndfulde babyspinat, ca. 50 g
1 spsk koldslynget honning
1 dl kokosvand
2 ½ dl usødet mandelmælk
1 stor spsk cashewnøddesmør, alternativt anden nøddesmør, ca. 50 g
1 usprøjtet citron
1 usprøjtet appelsin
¾ tsk vaniljepulver

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    413 Kcal
  • Fedt:
    17 %
  • Protein:
    9 %
  • Kulhydrat:
    60 %

Sådan gør du:

  1. Skyl æblerne, og udkern dem. Skræl den halve avocado. Skræl ligeledes kiwierne. Skyl og slyng spinaten.
  2. Kom æbler, avocado, kiwi, spinat, honning, kokosvand, mandelmælk, nøddesmør, citron- og appelsinskal, saften fra appelsinen og vaniljepulver i en blender og blend, til du har en cremet suppe.
  3. Denne suppe smager klart bedst frisklavet, og jeg vil kun anbefale dig at lave den pa forhånd, hvis du ikke kan undgå det

Tip! Du kan sagtens bruge 50 g nødder eller mandler i stedet for nøddesmørret

Næringsindhold
Energi: 413 kcal
Protein: 9,2 g
Fedt: 17,2 g
Kulhydrat: 60,4 g
Kostfibre: 9,9 g

Opskriften er fra Martin Kreutzer og Sandra Puglieses bog, Souping - det nye juicing, fra Muusmann Forlag.