Havregrynskugler med kokos og krymmel

Foto: Thomas Hergaard Festlige havregrynskugler med kokos og krymmel.

Opskrift på havregrynskugler med kokos og krymmel

Havregrynskugler med kokos og krymmel

Her har vi gjort havregrynskuglerne lidt mere sjove og festlige ved at trille dem i farverigt krymmel.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
preparation Total: 25 minutter
plate ca. 30 stk. havregrynskugler
Ingredienser

Havregrynskugler med kokos og krymmel

175 g havregryn (fintvalsede)
100 g flormelis
4-5 spsk kakao
50 g smør (blødt)
4-5 spsk marmelade (eller frugtmos)
evt. sukker og salt


Drys:
krymmel, kokosmel, kakao, lakridspulver, flormelis

Sådan laver du havregrynskugler med kokos og krymmel


Bland de tørre ingredienser og tilsæt smør og marmelade. Kør det sammen med en håndmikser.


Smag til med sukker og evt. en smule salt. Tril massen til kugler og tril dem i dit yndlingsdrys.

 

SE OGSÅ: Sunde kokostoppe

SE OGSÅ: Havregrynskugler med energi

SE OGSÅ: Havregrynskugler med kakao

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Havregrynskugler, Konfekt og Dessert