Havregrynskugler med kokos og krymmel
SPONSORERET indhold

Havregrynskugler med kokos og krymmel

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Her har vi gjort havregrynskuglerne lidt mere sjove og festlige ved at trille dem i farverigt krymmel.

Foto: Thomas Hergaard
13. sep. 2015 | Mad | Hjemmet
ca. 30 stk. havregrynskugler | Total: 25 min

Ingredienser

Havregrynskugler med kokos og krymmel

175 g havregryn (fintvalsede)
100 g flormelis
4-5 spsk kakao
50 g smør (blødt)
4-5 spsk marmelade (eller frugtmos)
evt. sukker og salt


Drys:
krymmel, kokosmel, kakao, lakridspulver, flormelis

Sådan laver du havregrynskugler med kokos og krymmel


Bland de tørre ingredienser og tilsæt smør og marmelade. Kør det sammen med en håndmikser.


Smag til med sukker og evt. en smule salt. Tril massen til kugler og tril dem i dit yndlingsdrys.

 

SE OGSÅ: Sunde kokostoppe

SE OGSÅ: Havregrynskugler med energi

SE OGSÅ: Havregrynskugler med kakao