Hawaii pizzasnegle
SPONSORERET indhold

Hawaii pizzasnegle med ananas og skinke

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Lækre pizzasnegle med ananas og skinke - perfekte til madpakken eller picnickurven!

21. mar. 2012 | Opskrift | Hendes Verden
15 stk. | Total: 30 min

Ingredienser

4 dl lunkent vand
25 g gær
1 spsk. olivenolie
1 tsk. salt
3 dl grahamsmel
ca. 430 g pizzamel
Fyld:
1 1/2 dl tomatketchup
175 g skinke i strimler
4 afdryppede skiver ananas fra dåse
150 g reven mild 30+ ost, f.eks. Cantenaar eller en danbo
2 tsk. oregano

Sådan bager du pizzasnegle

  1. Udrør gæren i vandet. Tilsæt de øvrige ingredienser, og ælt dejen smidig. Stil dejen til hævning et lunt sted ca. i 1 time tildækket.
  2. Udrul dejen til en rektangel på 30 x 20 cm. Smør ketchup på. Fordel skinke og ananastern over. Drys med ost og oregano. Rul sammen til en roulade, og skær den i 2 cm tykke skiver.
  3. Læg sneglene på bagepapir, og bag dem ved 200 gr. i ca. 18 min. på midterste ovnribbe.