Hot karrysuppe med kylling & grønt
SPONSORERET indhold

Hot karrysuppe med kylling & grønt

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Super nem og spicy suppe. Den tager måske 30 minutter at lave. Du kan sætte suppen i en stor kande og lade folk selv vælge fyld ved bordet.

Af: Louisa Lorang Foto: Anders Schønnemann
09. jan. 2015 | Opskrift | ALT for damerne
3-4

Ingredienser

2-3 kyllingebryster
salt
1 squash
2-3 gulerødder

Suppe:
4-5 spsk rød karry (eller efter smag)
lidt olie til stegning
6 limeblade
1 spsk fint hakket ingefær
2 fed hvidløg
1 dåse kokosmælk, 400 g
1 l grøntsagsbouillon
1 tsk sukker
ca. ¼ dl saft af 1 lime
4-6 spsk fiskesauce

Topping:
2 håndfulde mynteblade2 håndfulde bønnespirer
1 rødløg, i tynde både

Sådan laver du karrysuppe med kylling & grønt

Pochér kyllingebrysterne i kog-ende, saltet vand. De skal have cirka 10 minutter og trække i yderligere 10 minutter, eller til de er gennemtilberedte. Lad dem køle lidt, og pluk dem i strimler.

Lav "nudler" af squash og gulerødder på en spirilizer (eller med en tyndskræller). Opbevar dem i koldt vand i køleskab indtil brug.

Suppe:
Steg rød karry i lidt olie i en stor varm gryde. Kom limeblade, ingefær og hvidløg i tynde skiver ved. Det skal ikke tage farve, men varme ganske kort. Hæld kokos og bouillon på. Lad suppen simre i 5 minutter. Smag til med sukker, lime og fiskesauce.Fordel kylling og grøntsagsnudler i dybe tallerkner. Hæld den varme suppe over, og top med mynte, bønnespirer og rødløg.

Server straks.

PRØV OGSÅ: Dhalsuppe med kikærter