-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
Hverdagsklassiker med kødboller og pesto
Vi er jo vilde med ‘bolo’, især når den opgraderes med disse lækre kødboller, der er rørt med parmesan, revet citron og masser af basilikum.
Hverdagsklassiker med kødboller og pesto
(4 pers.) Tid: 25 min
400 g hakket oksekød
1 tsk. salt
1 løg
1 æg
3 spsk. rasp
2 spsk. mælk
1 potte frisk basilikum
50 g revet parmesanost
revet skal af 1 økologisk citron
olie til stegning
3 dl tomatsauce (køb en god en, eller lav selv, og frys ned til flere gange)
300 g pasta
2 spsk. basilikumpesto
hel parmesanost
sorte oliven
1. Rør kødet med salt. Hak løget fint.
2. Rør løg, æg, rasp og mælk i farsen. Lad farsen hvile i køleskabet ½ time.
3. Hak halvdelen af basilikum, og rør den i farsen sammen med parmesanost og citronskal.
4. Form farsen til kødboller, og steg dem sprøde i olien på en slip let-pande.
5. Varm tomatsaucen i en gryde, og kom kødbollerne heri.
6. Kog pastaen som angivet på emballagen, og afdryp.
7. Server pasta med tomatsauce, kødboller, et dryp pesto, friskrevet parmesanost, basilikum og oliven.
► SE OGSÅ: Lasagne asian style
► SE OGSÅ: Tabbouleh med frikadeller og harissa-yoghurt
Fire nemme retter: Alt i ét fad
► SE OGSÅ: Marokkansk tærte med lam