Opskrift på hvid chokoladebrownie med mandler og rabarber
SPONSORERET indhold

Hvid chokoladebrownie med mandler og rabarber

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En sommerlig udgave af den go'e gamle brownie, der takket være rabarbaren får et syrligt islæt, der står rigtig godt til den søde, hvide chokolade.

Af: Cecilie Svensson Foto: Line Thit Klein
25. maj. 2020 | Opskrift | ALT for damerne
20 stykker

Ingredienser

En let og lækker brownie med hvid chokolade, mandler og rabarber - opskriften får du her:

225 g hvid chokolade
150 g smør
4 æg (str. M)
200 g sukker
½ vaniljestang, kornene heraf
175 g hvedemel
1 knsp salt
100 g ristede mandler
1½ dl rabarber
1 form ca. 20 x 30 cm

Sådan laver du hvid chokoladebrownie med mandler & rabarber

Tænd ovnen på 175 grader. Smelt den hvide chokolade med smørret i en skål over vandbad. Pas på med at give chokoladen for meget varme, da den så kan skille. Sæt det derefter til side, og lad det køle helt ned.

Pisk æggene med sukkeret og vanilje, til blandingen er lys, skummende og tyk. Vend den afkølede chokolade i æggesnapsen, og si derefter melet i sammen med saltet. Hak til sidst nødderne groft, og vend dem forsigtigt i dejen sammen med rabarberstykkerne.

Hæld dejen i en smurt form på ca. 20 x 30 cm, og bag din brownie på midterste rille i ovnen i ca. 30 minutter. Den må ikke blive helt gennembagt, men skal heller ikke være helt flydende og bævrende, hvis du ryster formen let. Lad kagen køle ned til stuetemperatur, før du begynder at skære i den. Skær kagen i mindre firkanter og opbevar dem køligt i en lufttæt beholder. De kan holde sig i en uges tid.