Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Jordbær-ispinde med mørk chokolade
Foto: Stine Christiansen/Skovdal

Jordbær-ispinde med mørk chokolade

Fine og nemme ispinde dyppet i chokolade.

4-6
Print

500 g jordbær
3-4 spsk flormelis
Isforme + ispinde

Til pynt: 100 g mørk
chokolade

Sådan gør du

Is: Blend jordbærrene grundigt i en blender, foodprocessor eller med en stavblender. Smag den flydende jordbærpure til med flormelis, og husk, at isen bliver mindre sød, når den er kold. Hvor meget flormelis, du skal bruge, afhænger af, hvor søde jordbær du bruger. Kom ismassen i isforme af silikone eller plastik. Frys isene i minimum 6 timer, til de er helt gennemfrosne.

Pynt: Smelt chokoladen over vandbad, og smør flydende chokolade på toppen af de frosne is. Chokoladen stivner med det samme. Du kan nu servere isene eller komme dem i en plastikboks og tilbage i fryseren.


PRØV OGSÅ: Eton mess med jordbær og hyldeblomst 

Se, hvad vi ellers skriver om: Hjemmelavet is og Ispinde