Opskrift på kalveschnitzel med det hele
SPONSORERET indhold

Kalveschnitzel med det hele

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Den klassiske kalveschnitzel med citron, kapers, peberrod og ansjos.

Af: Vibeke Lehn Foto: Andreas Wiking
01. sep. 2016 | Opskrift | ALT for damerne
Kalveschnitzel med lækkert tilbehør til 4 personer

Ingredienser

4 kalveschnitzler a 150 g
2 tsk olivenolie
salt, peber
4 skiver citron
4 spsk afdryppede kapers
4 spsk revet peberrod
4 ansjoser.
Sauterede grøntsager:
750 g gulerødder i stave
1 hakket løg
2 spsk olivenolie
500 g rosenkål.

Tilbehør:
400 g kogte ris.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    650 Kcal
  • Fedt:
    30 %
  • Protein:
    29 %
  • Kulhydrat:
    41 %

Sådan laver du kalveschnitzel

Begynd med grøntsagerne. Sautér gulerodsstave og løg i en gryde i olie, drys salt og peber på og bland rosenkålene ved. Hæld vand ved så grøntsagerne lige netop er dækkede og kog dem møre – de skal stadig ha’ lidt bid. Afdryp og hold grøntsagerne varme.

Dup kalvescnitzlerne tørre, drys salt og peber på og steg eller grill dem et par minutter på hver side. Anret schnitzlerne med citronskiver, kapers, peberrod og ansjos på toppen og servér grøntsager og ris til.