Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Opskrift på kalveschnitzel med salsa af melon og kapers
Foto: Line Thit Klein Kalveschnitzel med salsa af melon og kapers

Opskrift på kalveschnitzel med salsa af melon og kapers

Kalveschnitzel med salsa af melon og kapers

En ret hvor det søde og salte er i perfekt modspil.

35 minutter
Print
4 personer

4 små porrer
4 skiver parmaskinke

Melonsalsa:
200 g melon
2 spsk kapers
¼ bundt basilikum, grofthakket
2 spsk olivenolie
salt
sort peber.

500 g kalveschnitzler
1 spsk olivenolie

Tilbehør:
Kogte, nye kartofler

Sådan laver du kalveschnitzel

Rens porrerne og flæk dem halvvejs på langs. Pak dem ind i parmaskinke og bag dem i forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 10-15 min, indtil porrerne er møre og skinken sprød.
Skær melonen i små tern, bland den med kapers, basilikum, olivenolie. Smag til med salt og peber.
Krydder kødet godt med salt og peber og steg det af på en varm pande i ca. 2-3 min på hver side.
Anret kødet med bagte porrer, melonsalsa og servér med nye kartofler.

TIP Melonen kan fint skiftes ud med blomme, fersken eller æble.

Prøv også stegt fisk med ingefær-broccoli

Se, hvad vi ellers skriver om: Salsa, Kartofler, Kalv, Dansk mad og Hovedret