-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”
-
"Forræder"-stjernerne kryber til korset: Her er deres vildeste løgne
-
Marie Watson afslører: Disse scener bliver taget om i “Forræder”
-
Lise Rønnes vilde kærlighedshistorie: Ført sammen med kæresten af kendt sangerinde
-
Lise-Lotte Lohmann skærer igennem: Folk keder mig for hurtigt
-
Her er 5 ting, du (måske) ikke vidste om Rasmus Bruun

Karrysuppe med kylling
3
Karrysuppe med kylling
- 1 løg
- 2 gulerødder
- 1 bagekartoffel
- 1½ spsk olivenolie
- 1-1½ spsk karry (mellemstærk)
- 1 fed hvidløg, finthakket
- 1 l hønsebouillon eller vand
- 2 kyllingebryster, skåret i små tern
- 2 stængler bladselleri, snittet i tynde skiver
- 2 gulerødder, snittet i strimler
- 1 porre, snittet i skiver
- ½ dåse kokosmælk
- 1½ spsk ingefær, fintrevet
- salt og peber
- 1 spsk citronsaft
- evt. lidt ekstra revet ingefær
- 3 spsk persille, grofthakket.
- Tilbehør: Brød eller kogte ris
Sådan gør du
- Pil og snit løget i små tern. Skræl og skær gulerødder og bagekartoffel i mindre stykker.
- Opvarm en gryde med olivenolie og steg løgene møre ved svag varme nogle minutter, tilsæt karry, hvidløg og rist fortsat 1-2 min. Kom gulerødder og bagekartoffel i gryden sammen med hønsebouillon eller vand og læg låg på gryden. Kog suppen i ca. 20-25 min, indtil grøntsagerne er møre. Blend herefter suppen, så den får en jævn konsistens. Hæld suppen tilbage i gryden.
- Tilsæt kylling skåret i tern, bladselleri, gulerødder, porre, kokosmælk og ingefær og kog suppen ca. 8 min. til kyllingekødet er færdigtilberedt og grøntsagerne er møre med let bid. Smag på suppen og krydr med salt, peber, lidt citronsaft og evt. lidt ekstra revet ingefær.
- Servér karrysuppen med et drys persille og spis brød til.
- Tid: 30-35 min.