
SPONSORERET indhold
Kransekage med nougat
Lækker kransekage til nytårsaften - her bager vi selv kransekage med nougat i midten og mørk chokolade som pynt. Det er gode sager!
16-18 stk.
Ingredienser
100 g smuttede mandler
150 g sukker
2 æggehvider
250 g ren rå marcipan
150 g blød nougat
2 æggeblommer til pensling
Pynt:
150 g smeltet mørk chokolade
- Kør mandler og sukker i en foodprocessor. Kom æggehviderne i, og miks blandingen, til den er ensartet og lidt varm. Skær marcipanen i mindre stykker, og kom dem i mandelmassen. Miks igen.
- Lad dejen stå tildækket i køleskab, til den er helt kold.
- Rul dejen ud i pølser af 4 cm's tykkelse. Rul dem flade, og skær dem i 4 cm lange stykker.
- Fordel stykker af nougat på midten. Saml dejen omkring nougaten.
- Tryk stykkerne, så de får form som tagrygge.
- Pensl med sammenpisket æggeblomme.
- Bag kransekagerne ved 200 gr. i ca. 15 min., og pynt dem med smeltet chokolade.