Krebinetter med flødestuvede ærter

Foto: Thomas Hergaard

Krebinetter med flødestuvede ærter - opskrift fra Hjemmet

Den bedste mormormad: Krebinetter med flødestuvede ærter

Uhm... så kan det næsten ikke blive bedre. Krebinetter er et hit og serveret med flødestuvede ærter bliver de ekstra gode. Her får du en lækker opskrift på krebinetter - præcis som mormor lavede dem. Så lækkert!

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 4 personer
Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Koge/stegetid: 12 min.

  • 500 g hakket kalvekød eller kalv/svin
  • salt og peber
  • 1 æg
  • 75 g rasp
  • 30 g smør/olie
  • Flødestuvede ærter:
  • 500 g grønne ærter —friske eller frosne
  • 3 dl piskefløde
    4-6 forårsløg
    salt og peber

Tilbehør: kartofler eller brød

Sådan laver du de bedste krebinetter:

  1. Ælt kødet sammen med salt og peber og form det til 4 krebinetter. Panér dem i sammenpisket æg og rasp.
  2. Rens forårsløgene og snit dem fint.
  3. Steg krebinetterne på en pande med smør og olie 5-6 min. på hver side.
  4. Giv fløden et opkog i en gryde og tilsæt ærter. Kog dem møre og cremede ca. 5 min. Tilsæt forårsløg og smag til med salt og peber.
  5. Servér med de stegte krebinetter og kartofler eller brød.
  6. Tip: Erstat evt. piskefløde med kaffefløde eller mælk og jævn med majsstivelse udrørt i lidt koldt vand.

 

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Kød, Dansk mad, Krebinetter, Mormormad og Hovedret