Kylling i couscous
Foto: Thomas Hergaard

Kylling i couscous - opskrift fra Hjemmet

Kylling i couscous

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print

Arbejdstid: 20 min.
Koge/stegetid: 25 min.
Fryse-egnet (2 personer)

Ingredienser:
275 g kyllingebryst (i tern)
2 tsk garam masala (indisk krydderiblanding, kan erstattes med karry)
½ spsk olie
1-2 gulerødder (fintsnittet)
1 løg (finthakket)
1-2 fed hvidløg (finthakket)
2½ dl hønsebouillon
10 sorte oliven
2 spsk rosiner
fintrevet citronskal + 1 spsk citronsaft
125 g couscous
salt og peber
frisk koriander eller bredbladet persille

  1. Vend kyllingekødet med garam masala, salt og peber og brun det i olie i en bredbundet gryde.
  2. Tilsæt gulerødder, løg og hvidløg og steg under omrøring 3-5 min.
  3. Tilsæt bouillon, oliven og rosiner og lad retten simre under låg 8-10 min.
  4. Tilsæt citronskal, citronsaft og couscous.
  5. Rør rundt, læg låg på og sluk for varmen. Lad retten trække ca. 5 min. – til couscoussen har opsuget væden.
  6. Vend rundt i retten, og smag til med salt og peber og evt. lidt mere citronsaft.
  7. Drys med frisk koriander eller persille og servér direkte fra gryden.
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Kylling, Couscous, One pot, Aftensmad og Hovedret