-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”
-
"Forræder"-stjernerne kryber til korset: Her er deres vildeste løgne
-
Marie Watson afslører: Disse scener bliver taget om i “Forræder”
-
Lise Rønnes vilde kærlighedshistorie: Ført sammen med kæresten af kendt sangerinde
-
Lise-Lotte Lohmann skærer igennem: Folk keder mig for hurtigt
-
Her er 5 ting, du (måske) ikke vidste om Rasmus Bruun

Kylling tikka masala
Vi har ladet os inspirere af hverdagsmaden fra fjernere himmelstrøg og giver her et bud på lækker aftenmad fra Indien, nemlig den klassiske kylling tikka masala.
4 personer
Ingredienser
- 3 fed hvidløg
- 2 spsk. friskrevet ingefær
- 2 spsk. gurkemeje
- 2 spsk. garam masala
- 2 spsk. stødt spidskommen
- 2 spsk. stødt koriander
- 4 dl sødmælksyoghurt naturel
- 1 spsk. havsalt
- 4 kyllingebryster
- 1 løg
- 3 spsk. olie
- 1 dl tomatkoncentrat
- 6 kardemommekapsler
- 1 spsk. chiliflager
- 1 dåse hakkede flåede tomater
- 1 dåse kokosmælk (400 ml)
- 4 dl basmatiris
- 6 dl vand
- 1 bundt koriander
- 2 spsk. Nigella frø
Sådan gør du
- Pil og pres hvidløg. Rør revet ingefær i sammen med gurkemeje, garam masala, spidskommen og koriander.
- Rør halvdelen af krydderiblandingen sammen med yoghurt og salt. Mariner kyllingen i yoghurtblandingen i 3-4 timer på køl.
- Pil løg, og hak det fint. Opvarm olie i en gryde. Svits løgene, til de bliver klare. Tilsæt tomatkoncentrat, kardemommekapsler og chiliflager.
- Steg i 3-4 min. – rør i gryden, så det ikke brænder på.
- Tilsæt resten af krydderiblandingen, kom flåede tomater i gryden, skru ned for varmen. Lad sovsen koge ind, til den tykner ca. 8-10 min.
- Kom kokosmælk i gryden, og lad sovsen simre i 30 min.
- Indstil ovnen på grill på 250 gr. Læg de marinerede kyllingebryster i en bradepande. Steg dem i 10 min. under grillen, til de får farve.
- Skær kødet i mindre stykker, og kom dem i sovsen. Kog kyllingen i sovsen i 10 min. ved moderat varme.
- Kog risene efter anvisningen på pakken. Anret ris og kylling tikka masala, og pynt med koriander og Nigella frø.