Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Melonsorbet
Foto: Thomas Hergaard

Lækker melonsorbet - opskrift fra Hjemmet

Lækker hjemmelavet melonsorbet

Print

Arbejdstid:
30 min.
Frysetid:
2-3 timer
(6 personer)
1 lille vandmelon
3-4 spsk citronsaft
revet skal af 1 citron
2 dl vand
100 g sukker
1½ pasteuriseret æggehvide (1 bæger)
50 g sukker
citronmelisse

  1. Blend melonkødet og si kernerne fra. Bland det med citronsaft og revet citronskal.
  2. Kog en sukkerlage som ovenfor og bland den i.
  3. Frys massen grødet.
  4. Pisk hviden og pisk de 50 g sukker i. Vend det i den halvfrosne is og frys færdig.
  5. Skiv op i portionsglas og pynt med citronmelisseblad. 
Se, hvad vi ellers skriver om: Dessert, Hjemmelavet is og Vandmelon