Melonsorbet
SPONSORERET indhold

Lækker hjemmelavet melonsorbet

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Hanne Bloch Foto: Thomas Hergaard
23. jul. 2012 | Opskrift | Hjemmet

Ingredienser

Arbejdstid:
30 min.
Frysetid:
2-3 timer
(6 personer)
1 lille vandmelon
3-4 spsk citronsaft
revet skal af 1 citron
2 dl vand
100 g sukker
1½ pasteuriseret æggehvide (1 bæger)
50 g sukker
citronmelisse

  1. Blend melonkødet og si kernerne fra. Bland det med citronsaft og revet citronskal.
  2. Kog en sukkerlage som ovenfor og bland den i.
  3. Frys massen grødet.
  4. Pisk hviden og pisk de 50 g sukker i. Vend det i den halvfrosne is og frys færdig.
  5. Skiv op i portionsglas og pynt med citronmelisseblad.