Lækker creme brulé
SPONSORERET indhold

Lækker creme brulé

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Der er faktisk ikke så avanceret at lave en creme brulé som man går og tror.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Betina Hastoft
06. mar. 2015 | Opskrift | Hendes Verden
4 personer

Ingredienser

Creme brulé
4 spsk. sukker
3 dl piskefløde
1 dl sødmælk
korn af 1 stang vanilje
4 æggeblommer
Desuden:
4 spsk. sukker

  1. Kog sukker, fløde, mælk, vaniljestang og vaniljekorn op. Lad det trække 5 min., og tag vaniljestangen op. Rør æggeblommerne sammen, og hæld flødeblandingen i. Fordel blandingen i 4-6 ramekinskåle.
  2. Stil dem i en bradepande, og hæld kogende vand omkring, der går 2 cm op ad skålenes kanter. Bag dem på midterste ovnribbe ved 130 gr. ca. 1 time.
  3. Afkøl dem helt natten over i køleskab.
  4. Drys med sukker. Stil dem under ovngrillen, til sukkeret gyldner. Har du en lille gasbrænder, er den optimal at bruge.