Letsaltet lam med grøntsager

Letsaltet lam med grøntsager - opskrift fra Hendes Verden

Letsaltet lam med grøntsager

Her er en god fornyelse til spisesedlen i den lille husholdning, og portionen er nem at øge, hvis I er flere.

printer Print
plate 1 person

1-2 frosne skiver lammekølle (efter appetit)
2-3 tsk. salt
1-2 dl vand til kogning
aspargeskartofler, forårsløg, cherrytomater og/eller andet grønt efter appetit
lidt smør

  1. Drys kødet med salt på begge sider, og stil det i køleskabet fra morgen til aften.
  2. Skyl det fri for salt, og læg det i en lille kasserolle sammen med grønsager som skrubbede og skivede aspargeskartofler, snittet forårsløg, halverede små tomater og små buketter af broccoli. Kog det hele ved svag varme i ca. 25 min., og rund smagen af med lidt smør inden serveringen.
Se, hvad vi ellers skriver om: Kød og Hovedret