SPONSORERET indhold
Mere omega-3: Rødfisk & couscous med edamame
Lækker mad med sunde råvarer til dig, der gerne vil holde vægten.
4
Ingredienser
800 g fileter af rødfisk (eller anden mager fisk)
salt, peber
2 tsk olivenolie til stegning
Couscous-salat:
1,5 dl fuldkornscouscous
1,5 dl koldt vand
2 tsk olivenolie
citronsaft
2 fed knust hvidløg
salt, peber
1 udkernet, finthakket peberfrugt
1 bdt hakket persille
1 hakket rødløg
1 hakket fennikel
1 pose edamame-bønner
mynte
Sådan gør du:
- Drys salt og peber på fisken og lad den stå. Kom couscoussen i en skål, hæld vand over, dæk skålen til og lad det trække, til den har opsuget væden.
- Rør og smag couscoussen til med olivenolie, salt, peber, citronsaft og knust hvidløg, før den vendes med alle øvrige ingredienser.
- Varm olien og steg fisken. Steg den først på skindsiden i et par minutter. Vend og steg den færdig i yderligere et par minutter, til fisken er fast.
- Anret de stegte fiskefileter med salat og mynte og server med det samme.
ENERGI PR. PERSON : 410 kcal, fedt 20%, protein 45%, kulhydrat 35%.