Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Mini-pier
Foto: Mikkel Adsbøl

Mini-pier - opskrift fra Hendes Verden

Mini-pier

Klassiske butterdejssnacks, der kan fyldes efter smag og gøres klar i god tid.

(18 stk.)
Print

2 plader butterdej
æggehvide til pensling
fyld efter smag
Pynt:
små grønne krydderurtekviste

  1. Rul dejen ud i dobbelt bredde, og lad den hvile tildækket, mens du gør fyldet klar.
  2. Stik dejen ud med glas, der er ca. 6 cm i diameter, og skær bagefter dejen halvt igennem ca. 1½ cm fra kanten med en hobbykniv. Prik den inderste cirkel tæt med en gaffel, og pensl kanten med æggehvide.
  3. Top fyld op i midten af de små pier: minitomatskiver, blå ost og smalle både af rødløg kogt møre i lige dele smør og sukker, mozzarella og fintsnittet forårsløg, tynde skiver chorizo, eller hvad du har i køleskabet. Bag mini-pierne ca. 12 min. ved 210 gr. Pynt med grønt, og server straks.
Se, hvad vi ellers skriver om: Butterdej og Forret