Mini-pier
SPONSORERET indhold

Mini-pier

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Klassiske butterdejssnacks, der kan fyldes efter smag og gøres klar i god tid.

Af: Karen Hare Foto: Mikkel Adsbøl
12. aug. 2013 | Opskrift | Hendes Verden
(18 stk.)

Ingredienser

2 plader butterdej
æggehvide til pensling
fyld efter smag
Pynt:
små grønne krydderurtekviste

  1. Rul dejen ud i dobbelt bredde, og lad den hvile tildækket, mens du gør fyldet klar.
  2. Stik dejen ud med glas, der er ca. 6 cm i diameter, og skær bagefter dejen halvt igennem ca. 1½ cm fra kanten med en hobbykniv. Prik den inderste cirkel tæt med en gaffel, og pensl kanten med æggehvide.
  3. Top fyld op i midten af de små pier: minitomatskiver, blå ost og smalle både af rødløg kogt møre i lige dele smør og sukker, mozzarella og fintsnittet forårsløg, tynde skiver chorizo, eller hvad du har i køleskabet. Bag mini-pierne ca. 12 min. ved 210 gr. Pynt med grønt, og server straks.