SPONSORERET indhold
Misosuppe med edamamebønner
En super sund og nærende suppe med masser af saltsmag fra miso og tufo, men det kræver først en tur til en asiatisk købmand.
4
Ingredienser
1 l dashifond (laves af 1 spsk dashigranulat og 1 lvand)
5 spsk miso
1 blok silketofu
2 forårsløg, skåret i ringe (gem nogle til pynt)
2 spsk tørret wakametang (i små stykker)
edamamebønner (fra asiatiske butikker).
Næringsindhold
-
Energi pr. person:180 Kcal
Sådan laver du misosuppe:
Kog dashifonden og brug et par spiseskefulde til at blande i misoen, så den bliver en tynd pasta.
Hæld misoen i dashien og rør godt.
Skær tofuen i små tern og forårsløg i små ringe. Fordel tofu og wakametang i hver sin skål og hæld misosuppen over. Top med friske forårsløg og spis edamame-bønnerne til.