Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Opskrift på misosuppe med edamamebønner
Foto: Mikkel Adsbøl Misosuppe med edamamebønner

Opskrift på misosuppe med edamamebønner

Misosuppe med edamamebønner

En super sund og nærende suppe med masser af saltsmag fra miso og tufo, men det kræver først en tur til en asiatisk købmand.

4
Print

1 l dashifond (laves af 1 spsk dashigranulat og 1 lvand)
5 spsk miso
1 blok silketofu
2 forårsløg, skåret i ringe (gem nogle til pynt)
2 spsk tørret wakametang (i små stykker)
edamamebønner (fra asiatiske butikker).

Energi pr. person:
180 Kcal

Sådan laver du misosuppe:

Kog dashifonden og brug et par spiseskefulde til at blande i misoen, så den bliver en tynd pasta.
Hæld misoen i dashien og rør godt.

Skær tofuen i små tern og forårsløg i små ringe. Fordel tofu og wakametang i hver sin skål og hæld misosuppen over. Top med friske forårsløg og spis edamame-bønnerne til.

Se, hvad vi ellers skriver om: Vegetarret, Suppe, Japansk mad, Hovedret og Forret