-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”
-
"Forræder"-stjernerne kryber til korset: Her er deres vildeste løgne
-
Marie Watson afslører: Disse scener bliver taget om i “Forræder”
-
Lise Rønnes vilde kærlighedshistorie: Ført sammen med kæresten af kendt sangerinde
-
Lise-Lotte Lohmann skærer igennem: Folk keder mig for hurtigt
-
Her er 5 ting, du (måske) ikke vidste om Rasmus Bruun

Misosuppe med edamamebønner
En super sund og nærende suppe med masser af saltsmag fra miso og tufo, men det kræver først en tur til en asiatisk købmand.
Næringsindhold
- Energi pr. person:180 Kcal
4
Ingredienser
- 1 l dashifond (laves af 1 spsk dashigranulat og 1 lvand)
- 5 spsk miso
- 1 blok silketofu
- 2 forårsløg, skåret i ringe (gem nogle til pynt)
- 2 spsk tørret wakametang (i små stykker)
- edamamebønner (fra asiatiske butikker).
Sådan laver du misosuppe:
- Kog dashifonden og brug et par spiseskefulde til at blande i misoen, så den bliver en tynd pasta.
- Hæld misoen i dashien og rør godt.
- Skær tofuen i små tern og forårsløg i små ringe. Fordel tofu og wakametang i hver sin skål og hæld misosuppen over. Top med friske forårsløg og spis edamame-bønnerne til.