-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
Nem champignonsauce
Denne champignonsauce passer f.eks. godt til en god bøf, okse- og kalvesteg, mørbradbøffer og koteletter.
4 personer
Ingredienser
- 250 g champignon
- 1 løg
- 25 g smør
- 2 spsk. hvedemel
- 2 dl fond eller god bouillon
- ½ tsk. paprika
- 1 dl portvin eller madeira
- 2 spsk. tomatkoncentrat
- 1 spsk. balsamicoeddike
- 1 tsk. gelé
- 1 dl fløde
- salt og peber
- evt. lidt kulør
- Pynt: hakket persille
Sådan gør du
- Rens champignonerne, og skær dem i kvarte.
- Hak løget. Svits champignon og løg i smør, til champignonerne er gyldne.
- Tilsæt fond, paprika, madeira, tomatpuré, balsamico og gelé.
- Rør hvedemelet jævnt med fløden, og rør det i.
- Kog saucen op, og lad den simre ca. 5 min. under omrøring. Giv evt. saucen lidt kulør.
- Smag til med salt og peber.