SPONSORERET indhold
New Yorker cheesecake
Ingredienser
(1 stk.)
Bund:
100 g smør
200 g fint knuste digestive kiks
75 g flormelis
Fyld:
165 g blødt smør
165 g flormelis
4 store æg, piskede
saft og revet skal af en usprøjtet citron
2 spsk. mel
1 tsk. vaniljesukker
400 g flødeost
- Smelt smørret, tilsæt knuste kiks og flormelis, og bland det hele godt. Tryk det ud i bunden og op ad kanten af en springform (ca. 20 cm). Bag bunden ved 190 gr. i ca. 8 min., og dæmp varmen til 165 gr.
- Pisk smør og flormelis luftigt. Tilsæt æg, citron, mel og vaniljesukker, og pisk blandingen klumpfri. Tilsæt flødeost, og pisk igen, til alt er godt blandet. Fyld massen i formen, og bag kagen i 1 time ved 165 gr. Sluk ovnen, åbn døren på klem, og lad kagen køle af i ovnen. Sæt den på køl til næste dag. Kagen kan med fordel laves dagen før, den skal serveres.