Pavlova med melon, blåbær og softice
SPONSORERET indhold

Pavlova med melon, blåbær og softice

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Disse små pavlova med bær er nemme at lave, og fungerer perfekt som en frisk sommerdessert.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Betina Hastoft
23. jul. 2019 | Opskrift | Hendes Verden
ca. 8 stk.

Ingredienser

2 æggehvider af mellemstore æg
½ tsk. vaniljeessens eller 1 tsk. vaniljesukker
2½ dl sukker
1 tsk. majsstivelse
½ tsk. vineddike
2½ spsk. kogende vand

Desuden:
½ cantaloupmelon
125 g blåbær
½ liter vaniljeis eller en portion hvid chokocreme (se her på siden)

Sådan gør du

  1. Pisk æggehvider, essens, sukker, majsstivelse, vineddike og kogende vand til marengs i en køkkenmaskine eller med en håndmikser. Det tager ca. 5-10 min.
  2. Kom marengsen i en sprøjtepose med en stjernetylle ca. 1½ cm i diameter. Sprøjt først en bund ud på bagepapir ca. 10 cm i diameter.
  3. Sprøjt nu en cirkel rundt langs kanten, så du har 8 ”fuglereder”. Bag pavlovaerne i ovnen ved 150 gr. i ca. 30 min. på nederste ovnribbe. Sluk for ovnen, og lad pavlovaerne køle af i den slukkede ovn.
  4. Pynt pavlovaerne med vaniljeis rørt til softice, melontern og skyllede afdryppede blåbær. I stedet for is kan du bruge hvid chokocreme.

Anbefalet til dig