Peach Melba-lagkage
Foto: Anne-Li Engström Peach Melba-lagkage

Peach Melba-lagkage

Peach Melba-lagkage

Kombinationen af ferskner/abrikoser og hindbær er klassisk, men lagkagen fungerer også fint med andre bær. Smagen er intens, og du behøver ikke store stykker for at blive mæt og tilfreds.

printer Print
plate 4-6

1 kagebund
250 g hindbær
sukker efter smag
en halv portion syltede abrikoser

Sådan gør du

Mos de fleste af hindbærrene med sukker, så de akkurat holder op med at være sure.

Mos 3 dl syltede abrikoser til en puré med lidt af den indkogte lage. Det må gerne være flydende. Del kagebunden i 4, og læg kagen sammen med skiftevis den ene og den anden puré. Slut af med hindbærpuré. Pynt med hindbær eller syltede abrikoser.

Lad kagen trække mindst 6 timer, før den skal spises. Du kan servere den med flødeskum, ricottacremen fra cassataen, is, eller bare flere syltede abrikoser.

PRØV OGSÅ: Her er sommerens bedste jordbærlagkage

Se, hvad vi ellers skriver om: Lagkage og Hindbær