Opskrift på Mette Blomsterbergs peberkager
SPONSORERET indhold

Blomsterbergs peberkager

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Dejlig krydrede peberkager, som er nemme at bage og sjove, så tag bare børnene med i køkkenet.

Af: Mette Blomsterberg Foto: John Bendtsen
07. sep. 2009 | Mad | ALT for damerne
Ca. 50 stk.

Ingredienser

Mette Blomsterbergs peberkager

125 g smør, blødgjort
100 g sukker
1 æg str. S
2 spsk sirup
160 g hvedemel
1 tsk natron
1 tsk ingefær, stødt
1 tsk kardemomme, stødt
1 tsk kanel, stødt
½ tsk nelliker, stødt
1 knivspids hvid peber, stødt.

Sådan laver du Mette Blomsterbergs peberkager

  1. Pisk blødt smør og sukker med håndmikser, tilsæt ægget og til sidst siruppen. Hvedemel, natron og krydderierne blandes godt sammen, før det tilsættes dejen. 
  2. Pisk dejen ensartet, og kom den op i en stor sprøjtepose med en glat tyl. Sprøjt ens flade kager, diam. 2 cm, på en bageplade beklædt med bagepapir. Sørg for, at der er lidt afstand mellem kagerne, da de flyder lidt ud.

  3. Bages ved 180 grader 12-16 minutter. Afkøles på bagerist og opbevares i tætsluttende dåse.

 

SE OGSÅ: Blomsterbergs julehjerter

SE OGSÅ: Marcipankonfekt med havtorn