
SPONSORERET indhold
Blomsterbergs peberkager
Dejlig krydrede peberkager, som er nemme at bage og sjove, så tag bare børnene med i køkkenet.
Ca. 50 stk.
Ingredienser
Mette Blomsterbergs peberkager
125 g smør, blødgjort
100 g sukker
1 æg str. S
2 spsk sirup
160 g hvedemel
1 tsk natron
1 tsk ingefær, stødt
1 tsk kardemomme, stødt
1 tsk kanel, stødt
½ tsk nelliker, stødt
1 knivspids hvid peber, stødt.
Sådan laver du Mette Blomsterbergs peberkager
- Pisk blødt smør og sukker med håndmikser, tilsæt ægget og til sidst siruppen. Hvedemel, natron og krydderierne blandes godt sammen, før det tilsættes dejen.
- Pisk dejen ensartet, og kom den op i en stor sprøjtepose med en glat tyl. Sprøjt ens flade kager, diam. 2 cm, på en bageplade beklædt med bagepapir. Sørg for, at der er lidt afstand mellem kagerne, da de flyder lidt ud.
Bages ved 180 grader 12-16 minutter. Afkøles på bagerist og opbevares i tætsluttende dåse.
SE OGSÅ: Blomsterbergs julehjerter
SE OGSÅ: Marcipankonfekt med havtorn