Persillepesto
Foto: Thomas Hergaard Lækker persillepesto med valnødder.

Persillepesto opskrift

Persillepesto

Denne lækre velsmagende persillepesto med valnødder kan pifte enhver ret op. Den kan også bruges som dressing i en lækker sandwich.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
preparation Total: 30 minutter
plate 4 små glas persillepesto

Persillepesto

Fryse-egnet

 

1 stort bdt (100 g) persille
100 g valnøddekerner
4 fed hvidløg
¼ liter jomfruolivenolie
100 g parmesanost
salt og peber

Sådan laver du persillepesto


1. Skyl persillen grundigt og slyng den tør for vand.


2. Hak valnødder og hvidløg i en foodprocessor og tilsæt persilleblade. Kør, til det bliver en tyk puré.


3. Tilsæt olivenolien lidt ad gangen, til pestoen har passende konsistens.


4. Rør friskrevet parmesanost i pestoen og smag til med salt og peber.


5. Fordel i små, rengjorte glas, læg evt. en valnød på hver til pynt og dæk overfladen med et tyndt lag olivenolie. Luk glassene og stil dem koldt.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Tip

Giv f.eks. et glas pesto sammen med et bundt smuk pasta i julegave.

Se, hvad vi ellers skriver om: Pesto og Tilbehør