Pizzasnegle med mozzarella, tomater og oliven
SPONSORERET indhold

Pizzasnegle med mozzarella, tomater og oliven

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Lækre pizzasnegle bagt i springform - når du bager pizzasneglene i en form bliver de dejligt bløde. Også i kanterne! Her får du opskriften på en lækker variant med mozzarella, tomater og oliven.

Af: Susanne Engelstoft Rasmussen Foto: Betina Hastoft
16. jan. 2019 | Opskrift | Hendes Verden
Til to store springforme

Ingredienser

Dej:
15 g gær
5 dl vand
700 g pizzamel el. durummel
1 spsk. salt
Fyld:
160 g mozzarella i lage
300 g cherrytomater
50 g oliven
1-2 spsk. tørret oregano
lidt frisk rosmarin
saltflager
3 spsk. olivenolie

  1. Opløs gæren i vand, og tilsæt lidt mel og salt. Kom efterhånden mere mel i, rør og ælt, til alt melet er brugt. Ælt dejen godt igennem på et meldrysset bord.
  2. Læg dejen tilbage i skålen, og lad den hæve tildækket et lunt sted i 1-1½ time.
  3. Rul dejen ud til en flad dej. Riv mozzarella i mindre stykker, og fordel osten over dejen sammen med hakkede tomater og hakkede oliven uden sten. Drys oregano, rosmarin og salt over. Dryp med olie, og rul dejen sammen.
  4. Skær dejrullen i ca. 2 cm tykke skiver, og læg dem i 2 springforme med bagepapir.
  5. Lad pizzasneglene hæve i ca. 20 min. Bag sneglene ved 225 gr. i ca. 17 min.

Anbefalet til dig