Pølsehorn
SPONSORERET indhold

Pølsehorn

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Det er sød musik for smagsløgene at bage hjemmelavede horn, prøv disse skønne pølsehorn.

Af: Karen Hare Foto: Mikkel Adsbøl
26. jan. 2012 | Opskrift | Hendes Verden
12 stk.

Ingredienser

100 g smør
125 g mel
ca. 3 spsk. yoghurt
lidt mel til formning
sennep
pølser
æg til pensling
flagesalt til drys
Tilbehør:
evt. ketchup og sennep 

  1. Smuldr smør og mel sammen, og ælt hurtigt dejen sammen med yoghurt.
  2. Tryk dejen ud i to flade klumper. Sigt lidt mel over bord og dej, og rul dejen ud, så du får to cirkler på ca. 25 cm i diameter.
  3. Del hver cirkel i 6, smør lidt sennep på midten af hver kile. Skær pølserne i passende stykker, og læg dem på dejen. Tril hornene sammen, og form dem evt. lidt. Læg dem på bagepapir på en plade. Pensl dem med æg, drys med lidt flagesalt, og bag hornene ved 225 gr. på næstøverste ribbe i ovnen ca. 15 min.