
Sommerens lækreste rabarberbrus
Den perfekte velkomstdrink i den skønneste farve. Vælg en tør cremant (eller en anden flaske bobler) som modspil til den søde rabarbersaft.
Ingredienser
1 bundt rabarber, ca. 250 g
½ liter vand
250 g sukker
1 flaske cremant
rabarber til pynt, i tynde strimler
Sådan laver du rabarberbrus
1. Snit rabarberne i skiver, og kom dem i en gryde med vand og sukker. Lad det hele koge op, og lad det koge i 10 minutter. Sluk og lad det trække i 10 minutter.
2. Sigt saften, og køl den helt af i køleskab. Den kan holde sig i 3-4 dage, så den kan fint laves i god tid.
PRØV OGSÅ: Iskold rabarbermojito
3. Fyld iskold rabarbersaft i glas, og top med kold cremant, i forholdet ca. 2:3.
4. Server straks.
TIP
Lav flotte, krøllede rabarberstrimler ved at komme dem i isvand og lade dem stå lidt i køleskabet.