
SPONSORERET indhold
Ristede nødder med rosmarin
Fra nødderne får du sunde fedtstoffer, som er vigtige for kroppens hormonbalance, ligesom de mætter og giver et stabilt blodsukker.
Ingredienser
10 portioner
50 g mandler
50 g cashewnødder
50 g macadamianød
50 g pekannødder
3 spsk. olivenolie
60 g Prima Donna Light eller parmesan, fintrevet
1 spsk rosmarin, frisk og finthakket
Sådan gør du
1/ Kom nødderne i en frysepose med olie, fint revet ost og rosmarin.
2/ Ryst posen, og kom nødderne på en bageplade med bagepapir.
3/ Rist nødderne i ovnen ved 200 grader i 10 min. Servér straks efter, de er færdige.
[175 kcal pr. portion]
SE OGSÅ på Boligliv.dk: Bag til den lille sult
Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter