Ristede nødder med rosmarin
SPONSORERET indhold

Ristede nødder med rosmarin

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Fra nødderne får du sunde fedtstoffer, som er vigtige for kroppens hormonbalance, ligesom de mætter og giver et stabilt blodsukker.

Af: Majbritt Louring Engell Foto: Maria Nørregaard
09. sep. 2013 | Opskrift | ALT for damerne

Ingredienser

10 portioner

50 g mandler
50 g cashewnødder
50 g macadamianød
50 g pekannødder
3 spsk. olivenolie
60 g Prima Donna Light eller parmesan, fintrevet
1 spsk rosmarin, frisk og finthakket

Sådan gør du

1/ Kom nødderne i en frysepose med olie, fint revet ost og rosmarin.

2/ Ryst posen, og kom nødderne på en bageplade med bagepapir.

3/ Rist nødderne i ovnen ved 200 grader i 10 min. Servér straks efter, de er færdige.

[175 kcal pr. portion]

SE OGSÅ på Boligliv.dk: Bag til den lille sult

Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter