Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Ristede nødder med rosmarin
Foto: Maria Nørregaard Ristede nødder med rosmarin

Ristede nødder med rosmarin

Ristede nødder med rosmarin

Fra nødderne får du sunde fedtstoffer, som er vigtige for kroppens hormonbalance, ligesom de mætter og giver et stabilt blodsukker.

Print

10 portioner

50 g mandler
50 g cashewnødder
50 g macadamianød
50 g pekannødder
3 spsk. olivenolie
60 g Prima Donna Light eller parmesan, fintrevet
1 spsk rosmarin, frisk og finthakket

Sådan gør du

1/ Kom nødderne i en frysepose med olie, fint revet ost og rosmarin.

2/ Ryst posen, og kom nødderne på en bageplade med bagepapir.

3/ Rist nødderne i ovnen ved 200 grader i 10 min. Servér straks efter, de er færdige.

[175 kcal pr. portion]

SE OGSÅ på Boligliv.dk: Bag til den lille sult

Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter