Opskrift på quinoasalat med rå jordskokker
SPONSORERET indhold

Quinoasalat med rå jordskokker

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Louise Bruun Foto: Maria Sattrup
23. dec. 2010 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

100 g sort quinoa
1 bundt radicchiosalat
200 g jordskokker, renset og skåret i skiver
15 gode kalamataoliven
1 bundt brøndkarse
50 g pinjekerner

Dressing:
Saft og skal af 1 økologisk citron
3 spsk olivenolie
1 spsk balsamico
havsalt
friskkværnet peber.

Sådan gør du

Kog quinoaen som anvist på posen og køl den af. Skær radicchiosalaten i grove stykker, og bland med den afkølede quinoa og jordskokker som er skåret i skiver. Kom til sidst oliven, pinjekerner og brøndkarse på. Bland dressingen, og kom den over salaten lige inden servering.

Info: Quinoa er en vegetabilsk proteinkilde, men indeholder også mange mineraler og fedtstoffer. Den stammer fra Andesbjergne, hvor den har været dyrket de sidste 6000 år. Quinoa er derfor et godt alternativ til brød, kartofler, ris og pasta, fordi proteinindholdet er højt, hvilket holder dig mæt længe og ikke forstyrrer dit blodsukker.