
SPONSORERET indhold
Snitter med espressotrøffel
Der skal også være lidt sødt til voksne slikmunde i den søde juletid. I denne snitte er der fuld skrue på nødder, kaffe og marcipan.
30 trøfler |
Total: 30 min
Ingredienser
50 g afskallede hasselnødder
75 g mørk chokolade
1 dl fløde
25 g saltet smør
1 spsk stærk espresso
200 g marcipan
200 g chokolade
kaffebønner til pynt
guldglimmer til pynt
Sådan laver du snitterne
- Blend hasselnødderne til mel.
- Hak chokoladen, og kom den i en skål.
- Kom fløden i en gryde, og kog op.
- Rør fløden i chokoladen, og rør, til det er smeltet.
- Tilsæt smør, og lad det smelte i chokoladeblandingen.
- Vend til sidst nøddemel og espresso i, og rør, til massen er ensartet. Stil trøffelmassen på køl, indtil den er smørbar.
- Rul marcipanen ud til et kvadrat på ca. 20 x 20 cm. Del marcipanen i to lige store dele.
- Smør trøffelmassen i et tykt lag på det ene stykke marcipan.
- Læg det andet stykke over, og tryk lidt sammen. Stil koldt en times tid, og skær ud i mindre stykker.
- Temperer chokoladen, og dekorer konfekten. Pynt med hakkede kaffebønner og guldglimmer.