
Sød pizza med mascarpone, ferskner, hindbær og hvid chokolade
Dessertpizza er stadig en relativ ukendt genre, men denne farverige sag smager virkelig lækkert. Hindbær og ferskner er en klassisk kombination, og med mascarpone og hvid chokolade går det hele op i en højere enhed.
Ingredienser
Ca 200 g mascarpone
2-3 spsk sukker
korn fra 1 vaniljestang
2 modne ferskner eller nektariner
125 g friske hindbær
100 g hvid chokolade, grofthakket
Sådan gør du:
Rør mascarponen cremet med sukker og vaniljekorn og spred den ud over pizzabunden.
Skær fersknerne i tynde skiver og læg dem på pizzaen og fordel hindbærrene over.
Bag pizzaen ved 200˚ i ca 15 min., og fordel den hvide chokolade på pizzaen, når du har taget den ud. Server med ekstra mascarpone til.
Få opskriften på den bedste pizzadej
PRØV OGSÅ: Pizza med løg, svampe, blåskimmelost og sorte oliven