Opskrift på stegte grønne ris
SPONSORERET indhold

Stegte grønne ris

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Vibeke Lehn Foto: Andreas Wiking
09. okt. 2009 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

1 hakket løg
1 courgette
2 tsk olivenolie
300 g kogte ris
150 g snittede sukkerærter
1 bakke spinat
2 æg
4 spsk soyasauce
1 tsk sesamolie
salt, friskkværnet peber
grov paprika
1 bdt fintsnittede forårsløg
koriander

Servering:
300 g foccaciabrød.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    450 Kcal
  • Fedt:
    18 %
  • Protein:
    17 %
  • Kulhydrat:
    65 %

Sådan gør du

Sautér løg og courgette i en stor sauterepande i olie 4-5 minutter. Bland risene ved og rist videre i yderligere nogle minutter, før sukkerærter og spinat blandes i og sauteres med 2-3 minutter.

Pisk æggene med soyasauce, sesamolie samt salt og peber. Hæld æggemassen over fyldet i panden og steg videre under omrøring. Brug evt. en gaffel, så æggemassen fordeles og binder ris og grønt sammen.

Drys med forårsløg og servér med koriander og brød.