SPONSORERET indhold
Stegte grønne ris
4
Ingredienser
1 hakket løg
1 courgette
2 tsk olivenolie
300 g kogte ris
150 g snittede sukkerærter
1 bakke spinat
2 æg
4 spsk soyasauce
1 tsk sesamolie
salt, friskkværnet peber
grov paprika
1 bdt fintsnittede forårsløg
koriander
Servering:
300 g foccaciabrød.
Næringsindhold
-
Energi pr. person:450 Kcal
-
Fedt:18 %
-
Protein:17 %
-
Kulhydrat:65 %
Sådan gør du
Sautér løg og courgette i en stor sauterepande i olie 4-5 minutter. Bland risene ved og rist videre i yderligere nogle minutter, før sukkerærter og spinat blandes i og sauteres med 2-3 minutter.
Pisk æggene med soyasauce, sesamolie samt salt og peber. Hæld æggemassen over fyldet i panden og steg videre under omrøring. Brug evt. en gaffel, så æggemassen fordeles og binder ris og grønt sammen.
Drys med forårsløg og servér med koriander og brød.