Opskrift på stegte grønne ris

Stegte grønne ris

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    450 Kcal
  • Fedt:
    18 %
  • Protein:
    17 %
  • Kulhydrat:
    65 %

4

Ingredienser

  • 1 hakket løg
  • 1 courgette
  • 2 tsk olivenolie
  • 300 g kogte ris
  • 150 g snittede sukkerærter
  • 1 bakke spinat
  • 2 æg
  • 4 spsk soyasauce
  • 1 tsk sesamolie
  • salt, friskkværnet peber
  • grov paprika
  • 1 bdt fintsnittede forårsløg
  • koriander
  • Servering:
  • 300 g foccaciabrød.

Sådan gør du

  1. Sautér løg og courgette i en stor sauterepande i olie 4-5 minutter. Bland risene ved og rist videre i yderligere nogle minutter, før sukkerærter og spinat blandes i og sauteres med 2-3 minutter.
  2. Pisk æggene med soyasauce, sesamolie samt salt og peber. Hæld æggemassen over fyldet i panden og steg videre under omrøring. Brug evt. en gaffel, så æggemassen fordeles og binder ris og grønt sammen.
  3. Drys med forårsløg og servér med koriander og brød.