Suppe: Kold agurkeavocadosuppe  med krydderurter, caynnepepper og valnødder
SPONSORERET indhold

Suppe: Kold agurkeavocadosuppe med krydderurter, caynnepepper og valnødder

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Louise Bruun Foto: Mikkel Adsbøl
12. aug. 2011 | Opskrift | ALT for damerne
4 personer

Ingredienser

2 agurker
2 avocadoer
2 glas vand
1 bundt basilikum, hakket
1 bundt mynte, hakket
1 håndfuld valnødder
½-1 tsk cayennepeber
1 citron, saften heraf
4 spsk olivenolie
1 løg
2 fed hvidløg
havsalt

Sådan laver du suppen

Vask, og skær agurken i mindre dele. Del de to avocadoer, og tag stenen ud. Gem halvdelen af de hakkede krydderurter til pynt, og tilføj ellers alle ingredienserne i en foodprocessor eller blender, og kør, til du har en dejlig blød og læskende suppe Pynt med krydderurterne.

Se også opskrift på Suppe: Kold og stærk avocadosuppe.

Få mere inspiration til lækker mad på »altfordamerne.dk.


Nøgleord til denne opskrift: suppe, augrkesuppe, avocadosuppe, krydderurt, valnødder, opskrift.