SPONSORERET indhold
Suppe: Kold agurkeavocadosuppe med krydderurter, caynnepepper og valnødder
4 personer
Ingredienser
2 agurker
2 avocadoer
2 glas vand
1 bundt basilikum, hakket
1 bundt mynte, hakket
1 håndfuld valnødder
½-1 tsk cayennepeber
1 citron, saften heraf
4 spsk olivenolie
1 løg
2 fed hvidløg
havsalt
Sådan laver du suppen
Vask, og skær agurken i mindre dele. Del de to avocadoer, og tag stenen ud. Gem halvdelen af de hakkede krydderurter til pynt, og tilføj ellers alle ingredienserne i en foodprocessor eller blender, og kør, til du har en dejlig blød og læskende suppe Pynt med krydderurterne.
Se også opskrift på Suppe: Kold og stærk avocadosuppe.
Få mere inspiration til lækker mad på »altfordamerne.dk.
Nøgleord til denne opskrift: suppe, augrkesuppe, avocadosuppe, krydderurt, valnødder, opskrift.