Opskrift på tandoori laks
SPONSORERET indhold

Tandoori-laks

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Vibeke Lehk, Anne Jørgensen Foto: Andreas Wiking og Olse Bergstrøm
03. feb. 2010 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

1 spsk olivenolie
2 knuste fed hvidløg
500 g dadeltomater i halve
250 g spinatblade/babyspinat
1 dåse velafdryppede kikærter
1-2 dl grøntbouillon
salt, friskkværnet peber
tandoorikrydderi (alternativt røget spansk paprika)
4 laksefiletter a 125 g uden skind og ben
300 g baguette.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    670 Kcal
  • Fedt:
    29 %
  • Protein:
    27 %
  • Kulhydrat:
    44 %

Sådan gør du

Varm olien i en stor sauterepande og rist hvidløgene kort.
Hæld tomaterne i panden og sautér videre et par minutter, hvorefter spinaten tilsættes, og der steges videre, til den begynder at falde sammen.
Bland kikærterne i, tilsæt lidt bouillon, drys salt og peber samt tandoorikrydderi på fisken, læg stykkerne oven på fyldet, læg låg på panden og damp det hele, til fisken er fast – ca. 6-8 minutter.
Servér med lun baguette.