
SPONSORERET indhold
Tandoori-laks
Af: Vibeke Lehk, Anne Jørgensen
Foto: Andreas Wiking og Olse Bergstrøm
4
Ingredienser
1 spsk olivenolie
2 knuste fed hvidløg
500 g dadeltomater i halve
250 g spinatblade/babyspinat
1 dåse velafdryppede kikærter
1-2 dl grøntbouillon
salt, friskkværnet peber
tandoorikrydderi (alternativt røget spansk paprika)
4 laksefiletter a 125 g uden skind og ben
300 g baguette.
Næringsindhold
-
Energi pr. person:670 Kcal
-
Fedt:29 %
-
Protein:27 %
-
Kulhydrat:44 %
Sådan gør du
Varm olien i en stor sauterepande og rist hvidløgene kort.
Hæld tomaterne i panden og sautér videre et par minutter, hvorefter spinaten tilsættes, og der steges videre, til den begynder at falde sammen.
Bland kikærterne i, tilsæt lidt bouillon, drys salt og peber samt tandoorikrydderi på fisken, læg stykkerne oven på fyldet, læg låg på panden og damp det hele, til fisken er fast – ca. 6-8 minutter.
Servér med lun baguette.