GIV ET BLAD I JULEGAVE TIL ÉN, DU HOLDER AF

Tandoorikoteletter og myntedip
Foto: Thomas Hergaard

Tandoorikoteletter og myntedip - opskrift fra Hjemmet

Tandoorikoteletter og myntedip

En spændende og velkrydret ret, der giver nye dimensioner til begrebet koteletter.

printer Print
plate 2 personer

Arbejdstid: 20 min.
Koge/stegetid: 11 min.
2 svinekoteletter
2-3 tsk tandoorikrydderi
Ris:
1½ dl basmatiris
2½ dl bouillon
1 spsk farin
½ tsk salt
1 frisk mango
Dip:
1 dl yoghurt naturel
1 tsk honning
1 tsk hakket mynte
1 knsp spidskommen
salt og peber

  1. Smør tandoorikrydderi på koteletterne.
  2. Kog risene møre i bouillon tilsat farin og salt — ca. 11 min. Skræl mangoen, skær frugtkødet i terninger og vend dem i risene.
  3. Rør yoghurt sammen med honning, mynte og krydderier.
  4. Steg koteletterne på en varm pande med olie 2-3 min. på hver side.
  5. Servér med ris og dip.
  6. Tip: Du kan også lave retten med kyllingebryst — stegetid 12-15 min.
Se, hvad vi ellers skriver om: Kød, Indisk mad, Dip, Mynte og Hovedret