-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”
-
"Forræder"-stjernerne kryber til korset: Her er deres vildeste løgne
-
Marie Watson afslører: Disse scener bliver taget om i “Forræder”
-
Lise Rønnes vilde kærlighedshistorie: Ført sammen med kæresten af kendt sangerinde
-
Lise-Lotte Lohmann skærer igennem: Folk keder mig for hurtigt
-
Her er 5 ting, du (måske) ikke vidste om Rasmus Bruun

Tandoorikoteletter og myntedip
En spændende og velkrydret ret, der giver nye dimensioner til begrebet koteletter.
2 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Koge/stegetid: 11 min.
- 2 svinekoteletter
- 2-3 tsk tandoorikrydderi
- Ris:
- 1½ dl basmatiris
- 2½ dl bouillon
- 1 spsk farin
- ½ tsk salt
- 1 frisk mango
- Dip:
- 1 dl yoghurt naturel
- 1 tsk honning
- 1 tsk hakket mynte
- 1 knsp spidskommen
- salt og peber
- Smør tandoorikrydderi på koteletterne.
- Kog risene møre i bouillon tilsat farin og salt — ca. 11 min. Skræl mangoen, skær frugtkødet i terninger og vend dem i risene.
- Rør yoghurt sammen med honning, mynte og krydderier.
- Steg koteletterne på en varm pande med olie 2-3 min. på hver side.
- Servér med ris og dip.
- Tip: Du kan også lave retten med kyllingebryst — stegetid 12-15 min.