Opskrift på tarteletter med blå ostesauce, rosenkål og røget laks
SPONSORERET indhold

Tarteletter med blå ostesauce, rosenkål og røget laks

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Giv dine tarteletter en opgradering, og fyld dem med en mild blå ostesauce i stedet for den traditionelle hvide sauce.

Af: Kicki Thomsen Foto: Chris Tonnesen
28. jan. 2016 | Opskrift | ALT for damerne
4 personer

Ingredienser

Af Frantz Maurice Scott Lundby

50 g smør
½ dl mel
7 dl mælk
1 dl hvidvin
150 g blåskimmelost
salt og peber
200 g rosenkål
20 g pinjekerner
75 g pancetta
4 skiver røget laks
8 tarteletter
evt. friske krydderurter

Sådan gør du

Varm smør op i en gryde, og kom mel i. Bag en sauce op med mælk og hvidvin. Smelt den blå ost i saucen, og smag til med salt og peber.

Skær rosenkål i kvarter, og steg dem i smør på en pande med salt og peber.

Rist pinjekerner gyldne på en varm tør pande. Og steg pancetta sprødt på en tør pande. Læg det på fedtsug-ende papir.

Skær laks i stykker. Rør det sammen med rosenkål i den milde ostesauce. Lun tarteletterne, og fyld saucen heri.

Pynt med pinjekerner, pancetta og eventuelt friske krydderurter.