Opskrift på torsk med sennep, æg og rødbeder
Foto: Line Thit Klein Torsk med sennep, æg og rødbeder

Opskrift på torsk med sennep, æg og rødbeder

Torsk med sennep, æg og rødbeder

Husk at spise fisk to gange om ugen. Her er torsk i en klassik version med rødbeder og æg.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
preparation Total: 45 minutter
plate 4 Person(er)

16 små rødbeder, gerne en blanding af forskellige farver
1 torskefilet
lidt smør
salt og peber.

'Sauce'
2 spsk grov sennep
1 dl fløde
lidt vand
1 spsk sukker
2 håndfulde sprøde salatblade

Tilbehør
50 g friskrevet peberrod
4 kogte æg
kogte eller stegte kartofler

Sådan laver du torsk

Skyl rødbederne og kog dem møre i vand i 30-45 min. Smut dem ud af skallen, når de er færdigkogte.

Skær fisken i fire stykker og steg stykkerne i smørret i få minutter på hver side. Tag dem af panden og drys med salt og peber.

Kom sennep, fløde, sukker og evt. lidt vand på panden og rør det sammen. Tilsæt rødbeder og vend godt rundt. Læg fisken tilbage i panden og servér sammen med sprøde salatblade, æg, kartofler og revet peberrod.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Tip

Gå altid efter fiskehandlerens friskeste fisk i stedet for præcis den, som opskriften dikterer. Lange smager f.eks også godt og tilberedes på samme måde.
Se, hvad vi ellers skriver om: Fisk, Dansk mad, Rødbeder og Hovedret