-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
Blomsterbergs vaniljespecier
Disse specier med vanilje har en ganske særlig betydning for Mette Blomsterberg.
Ca. 45 stk. vaniljespecier
Total:15 minutter
Ingredienser
- 1 vaniljestang, gerne polynesisk
- 250 g hvedemel
- 200 g smør, saltet
- 100 g flormelis
Sådan laver du Mette Blomsterbergs vaniljespecier
- Flæk vaniljestangen på langs, og skrab kornene ud med en lille kniv. Mas vaniljekorn og lidt af flormelissen sammen med en paletkniv, så kornene skilles ad.
- Ælt alle ingredienser til en ensartet dej, der formes til en lang pølse, diam. som en femkrone. Læg den i køleskab en time, og skær den herefter i ½ cm tykke skiver. Bag skiverne let gyldne på bagepapir ved 180 grader ca. 10-12 minutter.
- Afkøles på bagerist. Opbevares i tætsluttende dåse.