Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

Hjemmelavet is - ispinde
Foto: Maja Ambeck Vase Super nemme hjemmelavede ispinde - lavet på cremet græsk yoghurt og bagte bær.

Hjemmelavet is: Ispinde

Hjemmelavet is: Yoghurtispinde med bær

Forkæl dig selv og dine venner eller familie med små, læskende yoghurtispinde med bagte bær. De er lynhurtige at lave, kræver ingen ismaskine og smager uimodståeligt godt.

clock en time
printer Print
plate 6 store eller 12 små ispinde

200 g blandede bær, f.eks. hindbær, blåbær, solbær og ribs
50 g rørsukker
350 g græsk yoghurt, 10 %
100 g alm. sukker
1-2 spsk citronsaft

Sådan laver du hjemmelavede ispinde

1. Kom blandede bær i et ovnfast fad, og drys rørsukker ud over. Bag bærrene i ca. 20 minutter ved 200 grader, og lad dem køle helt af.

 

SE OGSÅ: Opskrift på sunde jordbær-ispinde

2. Kom græsk yoghurt, sukker og citronsaft i en skål, og rør rundt, indtil sukkeret er opløst. Vend forsigtigt de afkølede bær i.

3. Fyld isen i ispindeforme, og sæt dem i fryseren natten over.

Se, hvad vi ellers skriver om: Hjemmelavet is, Ispinde, Søde sager og Dessert