Hjemmelavet is - ispinde

Foto: Maja Ambeck Vase Super nemme hjemmelavede ispinde - lavet på cremet græsk yoghurt og bagte bær.

Hjemmelavet is: Ispinde

Hjemmelavet is: Yoghurtispinde med bær

Forkæl dig selv og dine venner eller familie med små, læskende yoghurtispinde med bagte bær. De er lynhurtige at lave, kræver ingen ismaskine og smager uimodståeligt godt.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
preparation Total: en time
plate 6 store eller 12 små ispinde
Ingredienser

200 g blandede bær, f.eks. hindbær, blåbær, solbær og ribs
50 g rørsukker
350 g græsk yoghurt, 10 %
100 g alm. sukker
1-2 spsk citronsaft

Sådan laver du hjemmelavede ispinde

1. Kom blandede bær i et ovnfast fad, og drys rørsukker ud over. Bag bærrene i ca. 20 minutter ved 200 grader, og lad dem køle helt af.

 

SE OGSÅ: Opskrift på sunde jordbær-ispinde

2. Kom græsk yoghurt, sukker og citronsaft i en skål, og rør rundt, indtil sukkeret er opløst. Vend forsigtigt de afkølede bær i.

3. Fyld isen i ispindeforme, og sæt dem i fryseren natten over.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Hjemmelavet is, Ispinde og Dessert