-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
-
Slip af med fysiske og mentale problemer – her er 12 former for healing
-
Forsøger en afdød at kontakte dig i dine drømme? Sådan kan du være helt sikker
Skøn rødkålssalat med sennepsdressing, vinterfrugt og valnødder
En cremet rødkål med masser af vinterfrugt og valnødder er årets sprøde indslag på julebordet. Nyd salaten til de øvrige retter, eller i stedet for en klassisk rødkål til juleanden.
4 personer
Total:20 minutter
Arbejdstid:20 minutter
Ingredienser
Rødkålssalat
- ½ rødkål
- ½ tsk salt
- ½ tsk sukker
- 2 appelsiner
- 2 æbler
- 1 granatæble
- 50 g valnødder
- 1 lille håndfuld persille
Sennepsdressing
- 2 spsk olivenolie
- 1 dl piskefløde
- 1 spsk sød sennep
- 1 tsk grovkornet sennep
- saft af 1 citron
- flagesalt og peber
Sådan gør du:
- Fjern stokken og de yderste blade af kålen og snit den fint. Drys kålen med sukker og salt og kram den godt.
- Skræl appelsinerne og skær i fileter og skiver. Skær æblerne i kvarte, fjern kernehus og skær æblerne i tynde både. Massér granatæblet og halver det. Pres saft og kerner over i en skål. Hak nødderne. Skyl og hak persillen.
- Rør ingredienserne til dressingen sammen.
- Anret kålen på et fad med appelsin, æble, granatæblekerner + saft. Drys med hakkede nødder og server med sennepsdressing.